bojan antunovic

BootPro je specijalizovana skijaška laboratorija koja pruža usluge individualnog prilagodjavanja skijaške obuće prema geometriji Vaših stopala i podkolenica, zarad veće udobnosti i bolje kontrole.

Osnovni cilj je da stvorimo najudobnije moguće ski pancerice za Vaša stopala koje će omogućiti bezbednije skijanje i bolje rezultate, bez obzira na nivo, bilo da je reč o rekreativnom skijašu ili profesionalcu.

Stručan savet, usluga uz neophodnu tehnologiju i višegodišnje radno iskustvo će Vam pomoći da lakše ostvarite svoje ambicije u sportu koji volite.

Specijalizovane usluge - Nudimo jedinstven koncept sportskih usluga na Balkanu sa fokusom na kompletnu custom ski boot fitting uslugu:

  • Profesionalna analiza u našim prostorijama i na snegu;
  • Personalizacija školjke pancerice prema geometriji Vaših podkolenica;
  • Canting ili balansiranje skijaša;
  • Izrada custom made uložaka i unutrašnjih čizama sa pu penom.

Ko je BootPro?

Osnivač BootPro-a je Bojan Antunović, stručno lice sa preko 20 godina radnog iskustva u ski boot fitting-u. Zaslužan je za osnivanje nekoliko, danas već uspešnih, custom ski boot fitting servisa u Japanu, Kanadi i Australiji. Bojan je kvalifikovan Master Boot Fitter, kao i aktivan trener alpskog skijanja koji poseduje iskustvo u radu sa takmičarima u različitim delovima sveta.

"Da bi neko bio dobar u ovom poslu on pre svega treba da poznaje skijanje - tj. tehniku i biomehaniku u ovom sportu. Rešenje leži u pronalaženju idealnog fit-a u ski pancericama. Idealan fit je optimalan balans izmedju udobnosti i performansi u modernom skijanju. Da bi se to postiglo, potrebno je detaljno planiranje unapred, tačno znajući šta je problem kome se treba posvetiti, i primeniti odgovarajuće boot fit tehnike za efikasno rešavanje problema. Samo tako ćemo se osećati udobnijim, sa više kontrole, bezbednijim i izvodićemo zaokrete lakše bez obzira na uslove u kojima budemo skijali.

Uz pravilan savet stručnog lica i potrebne izmene na Vašim ski pancericama, imate proveren recept za udobnije i naprednije skijanje."

Bojan Antunović

 

 

bootpro.rs@gmail.com

Pozovite +381 66 224 664

Poverenje

Gradimo poverenje isključivo kroz usluge koje Vam nudimo i pažljivo birane proizvode, da bi ste uštedeli Vaše vreme i novac, osetili se udobnije i bezbednije dok se bavite sportom koji volite.

Iskustvo

Razmenite Vaše iskustvo sa našim. Profesionalna usluga sa višegodišnjim iskustvom u ski boot fitting-u i trener u alpskom skijanju u različitim delovima sveta.

Stručnost

Stručnost u pružanju specijalizovanih boot fitting usluga pružiće Vam tehničar sa kvalifikacijama Master Boot Fitting University (USA).

Posvećenost

Tačnost

Radno vreme

U Beogradu radimo od 01. oktobra do 20. decembra, zatim od 01. februara do kraja zimske sezone.
Obavezno zakazivanje termina unapred
+381 66 224 664

O nama

Kontakt

scroll up